A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírást ITT talál.  Rendben
Termékek Menü
+36 20 366 5991

COTIFIBRA BÉLRADÍR

Ár:
4.860 Ft (3.827 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ML067916
Cikkszám: MLI00117
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A terméket 2 éves kor felett gyermekek is fogyaszthatják. A termék cukorbeteg, liszt - és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is fogyasztható. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül.

Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel. Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!

• Fedezi a napi rostbevitelt 
• Elősegíti a testsúly csökkentését 
• Kezeli a szélsőséges emésztési zavarokat (hasmenés-székrekedés) 
• IBS, Diverticulosis, Bélgyulladás és aranyér esetén 
• Csökkenti koleszterinszintet 
• Enyhíti a belek túlérzékenységét
• Stabilizálja a vércukorszintet (II. típusú diabétesz) 
• Megelőzi az epekő kialakulását 
• Elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását

Nem kívánatos hatások: nincsen.

Ellenjavallatok: nincsen.

Bélradír – elhízás, székrekedés, hasmenés, aranyér, IBS, bélgyulladás és diverticulosis esetén. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül, folyékony formában!
Folyékony, kiporciózott ívótasakok, azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.

Mi van a Cotifibra ivótasakokban?
1. Rövidláncú prebiotikus rostszálak (FOS)

Az egészséges bélműködést több csatornán biztosító tevékenységük az emésztés kiegyensúlyozásának, az emésztőszervek egészségének, a colon-rák megelőzésének és a jó közérzet biztosításának alapfeltétele. Vizet szívnak fel, megnövelve a bélsár tömegét, elősegítve a bélből való kiürülést. Megnövelik a baktériumok biomasszáját, amely egyben azt is jelenti, hogy megnövekszik a bélsár mennyisége is. Csökkentik az allergiás válaszreakciókat, visszaszorítják a fekál toxinokat és természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.

• Probiotikus törzsek kolonizálása 
• Beta- galaktóz termelés 
• Étel allergiák enyhítése (tejcukor-intolerancia, cöliákia) 
• Koleszterin szint csökkentés 
• Testsúly csökkentés (SCFA termelés)

A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják. Amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti.

Emellett a probiotikus törzsek a bevitt élelmiszerek koleszterin-tartalmának részbeni megemésztésével és a bélben az epesavak dekonjugálásával együttesen és hatékonyan csökkentik a plazmakoleszterin-szintet.

A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeit és az elhízás ellen hatnak. A rövid láncú zsírsavak (SCFA) azon túl, hogy alapvető energiaforrást jelentenek a vastagbél hámszövete számára, képesek a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjének befolyásolására, azáltal, hogy szabályozzák a vércukorszintet, csökkentik a szabad zsírsavak és a koleszterin koncentrációját.

A rövidláncú prebiotikus rostszálak gátolják a kórokozó baktériumok növekedését, erősítve ezáltal az immunrendszert. A prebiotikus rostok bifidogenikus hatásuk következtében helyreállítják a baktérium flóra egyensúlyát, vagyis normalizálják a tápanyag mozgását a bélcsatornában, közvetlenül hatva a bélműködésre. A hatást fokozhatja probiotikus baktériumtörzsek közvetlen úton történő bevitelével, különösen IBS, Diverticulosis és Bélgyulladás esetén (Ferzym®).

A rövidláncú prebiotikus rostszálak segítik a magnézium, a kalcium, a cink és a réz felszívódását. A hatás magyarázata, hogy az oligoszacharidok megkötik az ionokat és azokat a colonba juttatják. Ami a székrekedést illeti, értékes segítséget jelent ebben a magnézium megnövekedett felszívódása.

2. Kiwi rostok, pektin és az actinidin enzim
A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A benne található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent. Ez az az enzim ami alkalmatlanná teszi a kivit turmixokhoz, mert kicsapja a tejtermékeket.

• Csökkentik a vér koleszterinszintjét 
• Enyhítik a belek túlérzékenységét 
• Stabilizálják a vércukorszintet
• Elősegítik a testsúly csökkentését 
• Megelőzik az epekő kialakulását

A rostok az egészségmegőrzés alapját szolgáló anyagok. Sajnálatos módon a bélrendszeri megbetegedések száma évről-évre nő, rostban szegény táplálkozásunknak köszönhetően. Az emészthető kivi rostok (pektin) a növényi sejtek és sejtfalak alkotóeleme, amelyek a vízben megduzzadnak és segítik a béltoxinok ürítését, gátolják a rosszindulatú folyamatokat, és segítik azok megelőzését.

A modern orvostudomány bebizonyította, hogy a vastagbél különböző betegségeinek kialakulásában az egyik fő tényező a rostszegény táplálkozás. A rosthiány cukorbetegséggel, szívbetegségekkel, emésztési panaszokkal, aranyérrel függhet össze. Az emészthető rostban gazdag étrend csökkenti a szervezet inzulinszükségletét, és előnyös a cukorbetegeknek, mivel lassítja a cukor felszívódását a bélből.

Várható szállítás: 2022. május 27.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!